Бъди Егоист! Погрижи се за себе си! Бъди Егоист! Погрижи се за себе си! Бъди Егоист! Погрижи се за себе си!

Масажни масла

Масла - маслата са обогатени с етерични масла за допълнителен ефект и текстура; кокосово органично (студено пресовано), какаово блокче (студено пресовано), карите, манго.

КОЗМЕТИКА